- Eleanna Kounoupa
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2023
Ανακοίνωση αποχώρησης
Δευ Νοε 27, 2023 11:58 pm
Αγαπητοί πρώην σύντροφοι και συντρόφισσες
Αποχωρώ κι εγω με λύπη μου απο τον ΣΥΡΙΖΑ γιατι δεν υπάρχει πια τίποτα που να μου θυμίζει το κόμμα που αγωνίστηκα μέσα από τις γραμμές του και δε βλέπω καμία δυνατότητα να ξανασταθεί ποτέ στα πόδια του με τον συγκεκριμένο Πρόεδρο.
Ότι αγώνα και να θελήσει κανείς να κάνει είναι χαμένος και καταδικασμένος πλέον.
Παρακαλώ τον συντονιστή της ΟΜ Χαλανδρίου να αφαιρέσει το όνομά μου από τον κατάλογο των μελών της Οργάνωσης.
Ελεάννα Κούνουπα
Αποχωρώ κι εγω με λύπη μου απο τον ΣΥΡΙΖΑ γιατι δεν υπάρχει πια τίποτα που να μου θυμίζει το κόμμα που αγωνίστηκα μέσα από τις γραμμές του και δε βλέπω καμία δυνατότητα να ξανασταθεί ποτέ στα πόδια του με τον συγκεκριμένο Πρόεδρο.
Ότι αγώνα και να θελήσει κανείς να κάνει είναι χαμένος και καταδικασμένος πλέον.
Παρακαλώ τον συντονιστή της ΟΜ Χαλανδρίου να αφαιρέσει το όνομά μου από τον κατάλογο των μελών της Οργάνωσης.
Ελεάννα Κούνουπα
- Ρούλα Καϊμάκη
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Απ: Ανακοίνωση αποχώρησης
Τρι Νοε 28, 2023 9:19 pm
Ελεάνα λυπάμαι. Δεν νομίζω όμως ότι το πρόσωπο του Προέδρου είναι το καθοριστικό κριτήριο για την ένταξή μας σε ένα κόμμα της αριστεράς, όπως έχεις αποδείξει εσύ η ίδια στη ζωή σου. Εγώ θα σε θεωρώ πάντα συντρόφισσα στη ζωή.
- Eleanna Kounoupa
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Τετ Νοε 29, 2023 12:14 am
Κι εγώ του ίδιο Ρούλα θα σε θεωρώ πάντα συντρόφισσα.
Θα μιλήσουμε κι από κοντά πάνω σ αυτό.
Θα μιλήσουμε κι από κοντά πάνω σ αυτό.
- Ρούλα Καϊμάκη
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Τετ Νοε 29, 2023 3:23 am
Πάντα διαθέσιμη.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης